Nieuwetijdskinderen

Deze kinderen worden en meer en meer geboren. Het zijn oude zielen, die graag nog bepaalde levenservaringen willen opdoen en/of juist geboren worden om de ouders iets te leren. Hun aura staat vaak wijd open en ze pikken emoties en sferen feilloos op. Dit kan wel eens verwarrend zijn, omdat het voelt alsof de emoties van iemand anders van henzelf zijn. Het is dan ook belangrijk de grens van de eigen Ik te leren kennen. 

Ze zijn uitdagend, want willen breken met de systemen die niet meer voor ons werken. Ze zijn creatief in het bedenken van oplossingen, want ze denken associatief en zijn vaak beelddenkers en krijgen te maken met dyslectie. Soms ook dromerige kinderen die nog niet goed geland zijn op aarde en daardoor veel in een andere wereld vertoeven, een andere dimensie. En sommige kinderen zien spirits of hebben zijn helderwaarnemend. Deze kinderen kunnen het etiketje ADD of autisme opgeplakt krijgen, terwijl eigenlijk iets anders aan de hand is. Je hebt ook hele drukke kinderen, vaak hooggevoelige persoontjes die teveel prikkels binnenkrijgen. Hier dreigt dan het labeltje ADHD. 

Wat is er dan aan de hand met deze gevoelige kinderen? Hun bio-energie, de aura stroomt niet goed door. De energie zit te hoog en is uit balans. Het is een kwestie van aarden (gronden) en emoties in balans brengen. Deze kinderen kunnen vastlopen in de maatschappij waar we in leven. Daarbij kunnen ze door hun gevoeligheid ook klachten oplopen bij het eten van bepaalde voedingsstoffen of het innemen van medicatie. Ze reageren er dubbel zo sterk op. 

Geschreven door Geertje Swart