Workshops - 9 maanden tot dreumes beurs Groningen


Wasbare Luiers

Wasbare luiers ouderwets? Zeker niet! Ze zijn hartstikke leuk, makkelijk en zeker niet vies. Hoe en waarom leggen wij je uit tijdens de introductie workshop over Wasbareluiers. Schrijf je in via de website en laat je informeren!

Wees welkom!!

www.wasbaarwonderland.nl

Introductie Workshop  zwangerschapmassage

In de zwangerschap of tijdens de bevalling kan een massage van b.v. de rug, buik of handen ontspanning bieden. In deze workshop leren wij je partner(of je moeder of vriendin!) een paar massagetechnieken. Lijkt het je leuk? Kom dan samen langs bij onze stand en dan krijg je in kleine setting instructies.

Hopelijk zien we jullie…..

 

Hartelijke groet van team Groningen en omstreken van Samen Bevallen

www.samenbevallen.nl

Wat? Hypnobirthing


HypnoBirthing zweverig? Juist niet. 

HypnoBirthing is de meest complete zwangerschapscursus van dit moment.

Hoe je tegen de bevalling aankijkt, heeft grote invloed op het verloop ervan. Tijdens de cursus HypnoBirthing leer je naast de fysieke voorbereiding zoals voeding, houding, beweging en training daarom op een positieve manier naar de bevalling uit te kijken. We maken hierbij gebruik van verschillende ontspanningstechnieken. Als je ontspannen bent, kunnen de geboortehormonen oxytocine en endorfine beter hun werk doen waardoor de bevalling vlotter en soepeler kan verlopen. Ook leer je hoe je lichaam voor je werkt tijdens de geboorte, zodat je hierin mee kunt gaan. Je leert (weer) te vertrouwen op je lichaam en je geboorte- instincten. 

Heb jij er al over nagedacht wanneer jij de navelstreng wilt (laten) doorknippen? Of wie je kindje ontvangt tijdens de geboorte? In de cursus wordt je uitgedaagd na te denken over alle aspecten rondom de geboorte en hoe jullie hier invulling aan willen geven. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen bevalling. Want alleen als je zelf de regie houdt, kun je er straks met een goed gevoel op terug kijken. En dat is uiteindelijk het doel. Meer weten? Kom naar de workshop op vrijdagavond of zaterdag. 

Introductie workshop Ergonomisch dragen

Lijkt het jou ook heerlijk om je kindje dicht bij je te dragen. Wil je dit op een verantwoorde en ergonomische manier dit doen. Schrijf je in voor de workshop ergonomisch dragen.

www.purebabylove.nl 

Wat: Ouder en Kind bewegen

Bewegen met dreumes en peuter.

Tijdens de beweeg workshop staat vrij bewegen voorop. Alle kinderen mogen op hun eigen niveau meedoen. Ze mogen zelf kiezen wat ze gaan doen/ontdekken.
Voor de 1 is dit misschien veel, voor de ander wat minder.
Ze kiezen waar ze aan toe zijn. De ouders/verzorgers zijn aanwezig voor een gevoel van veiligheid. En daarnaast zullen zij leren van het observeren van hun spelende kinderen.
Spelen, beleven en vooral genieten met elkaar, daar gaat het om.  

www.groengezin.nl