De Kinderkamer

Lowrey verteld ons hoe zij van oude meubelen een super mooie babykamer heeft gecreëerd.

We hebben kinderbedje,wiegjes en kinderwagen gekregen van mijn zus Anita waar zij als klein meisje in heeft gelegen. We hebben het opgepimpt. Met z’n viertjes zijn we aan de slag gegaan. Mijn man Marcel, zwager Bert en zus Anita.

Kinderwagen al meer dan 50 jaar oud en super om mee te lopen en je kan heel veel boodschappen meenemen. Ze veren zo lekker waardoor ze heerlijk kunnen slapen. Heb heel wat kilometers meegemaakt. Bjorn was niet een kleintje bij de geboorte dus dit was echt super zo’n grote bak. Hij is nu vier maanden oud en hij kan er nog steeds in en we hebben hem in de woonkamer staan en slaapt hier dan ook geregeld nog in. Enige nadeel is dat het wat lastig in de auto mee te nemen is.  


Hoe is de babykamer ontstaan?

We vonden het leuk om een niet standaard kinderkamer maken, maar iets origineels van te maken. Waar ook nog weer een verhaal achter zit. Oud spul kun je weer van deze tijd maken.

Het ledikant

De poten van het bed waren zoek geraakt. Mijn zus Anita heeft een oud kastje gesloopt die ze had gevonden in kringloopwinkel en die onder het bedje gezet. Zij heeft de bedjes geverfd. Mocht in die tijd niet verven.

De commode

Aantal dingen hebben we tweedehands gekocht, zoals bijvoorbeeld de commode. Hieronder hebben we wieltjes geplaatst. De commode was namelijk eigenlijk een een gewoon kastje, maar net iets te laag. Boven de commode hebben we een super handige kapstok met veel opbergruimte geplaatst. Onder de kapstok hebben we een stang geplaatst waar we nu de kleertjes en andere accessoires aan kunnen hangen. Naast de kapstok  zie je haken die eigenlijk bedoeld zijn om in de tuin te gebruiken, De haken hebben een nieuwe functie gekregen.Geschreven door Lowrey.

Wil jij jouw baby, peuter of kinderkamer ook met ons delen? Stuur dan de foto's en jou verhaal naar redactie@zwangerenkidz.nl