Lang leve de voedselvergiftiging van vorige week...


Ik zit alweer een paar weken in wat ik noem een luie fase. Wat inhoudt dat ik totaal niks aan lichaamsbeweging doe, behalve achter Julius aan rennen. Als ik een tijdje in zo een fase zit, komt vaak wel weer de behoefte om daar verandering in te brengen. Die behoefte is nu nog ver te zoeken. Maar ik merk wel dat mijn conditie achteruit gaat en dat ik wat kilo's aankom. Lang leve de voedselvergiftiging van vorige week, die heeft dat wel weer enigzins gecorrigeerd. (Ik ben vast niet de enige die na het ziek zijn hoopvol op de weegschaal staat om te zien of het je ook nog iets positiefs heeft opgeleverd.)

De gelegenheid vinden om te sporten vind ik lastig, het staat mij namelijk nogal tegen om Julius daarvoor naar een oppas te brengen. Maar ik heb natuurlijk ook de avonden, als hij op bed ligt. Niet dat ik dan naar de sportschool zou gaan, maar ik kan natuurlijk wel hier in mijn huiskamer het een en ander doen. Maar de motivatie vinden blijf ik lastig vinden, daarom heb ik iets bedacht, maar daar heb ik jullie bij nodig. Zouden jullie op mijn Facebook pagina (https://www.facebook.com/Twicethehugsnl/) of Instagram account (twice_the_hugs) jullie thuis work-out willen delen? Dan ga ik ze uitproberen en er hier verslag van doen. Dan moet ik 😉. 

Aangezien ik geen flauw benul heb hoeveel mensen mijn blog lezen en de behoefte voelen om hier aan mee te doen, ben ik heel erg benieuwd naar de reacties. Met een beetje mazzel reageert er niemand en heb ik weer een excuus om met mijn kont op de bank te blijven zitten.