Single mama zijn is niet altijd leuk!

Over het algemeen ben ik dan ook echt een hele erg happy single mama. Maar ook ik heb zo mijn momenten dat ik het even helemaal niet leuk vind.

Zoals nu, ik voel mij totaal niet lekker (net als de rest van Nederland geloof ik). Maar ik ben ook niet ziek, dus de hulptroepen hoeven ook niet ingeschakeld te worden. Maar hoe lekker zou het zijn als er iemand was geweest die even alles uit handen had genomen en je met een dekentje en een kopje thee op de bank zet. 

Er zijn meer van dit soort momenten, al gaat het gaat bijna altijd om praktische zaken. Als ik met mijn zware boodschappen loopt te sjouwen, of er een veel te grote spin (zo eentje met klompen aan) door de huiskamer loopt. Als ik de woonkamer staan te schilderen, of als ik naar mijn banksaldo kijk. Allemaal situaties die ik in mijn eentje op zich ook wel redt, maar met liefde zou willen uitbesteden.

Het is niet dat ik ’s nachts iemand mis om tegenaan te kruipen (af en toe kruipt er een klein aapie tegen mij aan, ultiem geluk) of iemand om mijn vrije tijd mee te besteden. Een schouder om op uit te huilen of 2 stevige armen om je heen. Ik heb Julius, niemand maakt mij gelukkiger dan hij en zolang hij er is ben ik compleet, mist er helemaal niets of niemand.


Veel liefs Alice!