Some mom issues!

 

Hier lig ik dan, eindelijk een lang warm bad. Man wat had ik dat even nodig! Samen met Netflix, blijf ik hier voorlopig wel even liggen. In m'n vorige blog schreef ik, dat ik zou gaan schrijven over m'n zwangerschap van Evan. Maar voelde nu even meer voor 'some mom issues'..


Want jeetje wat is dit een drukke periode! Einde van voetbalseizoen, laatste schooldag, nog 'even' bijspringen hier en ook nog even daar. Ondertussen het ene kind verdrietig omdat hij volgend jaar niet bij zijn vriendjes in de klas komt. En het andere kind huilt twee uren aan één omdat hij al 10 dagen niet had gepoept. Nou echt! Shoot me! Can't handle that shit! 


Vriendlief komt binnen (nadat ik hem vriendelijk maar nadrukkelijk had gevraagd om NU naar huis te komen) en ziet meteen die mega donderwolk die zo heerlijk boven m'n hoofd hangt.. En ik zie 'm gaan. Spastisch neemt hij Evan van mij over, want wat wil hij graag die donderwolk vermijden (en dat snap ik heus na een lange werkdag). Daar sta ik dan (zie je me staan?! Super sneu te zijn..), en daar gingen ze hoor.. de waterlanders! Want hé ik had m'n kleine teentje ook nog keihard tegen de kinderwagen geramd. En volgens de fysio van Evan was hij zwaar gekneusd al dan niet gebroken.. Boehoe poor me! Natuurlijk moest ik weer gaan, dit keer richting school om te helpen bij het feestmaal welke de groep 8'ers altijd krijgen voor de musical. Dus al snikkend en snotterend stap ik op de fiets met m'n shirt met de tekst: I'm like 104% tired. De tranen droogden op en ving ondertussen nog even wat pokemon. Want ja, dat is m'n jeugdsentiment en de nerd die ik soms kan zijn moest deze app hebben. 


Dan de volgende dag, nieuwe ronde nieuwe kansen. Zou je denken... Super lief, m'n hubby had zowel de laatste voeding gedaan als ook de eerste in de ochtend. Zo comateus als ik was, niks van gemerkt.. Om 9 uur word de kleine man wakker en het is tijd om te badderen. Elke keer vind hij dat een feestje. 


Zo ook nu, alleen pruttelde er nu toch echt iets anders.. Kijk ik over de rand en zie daar een dikke drol! Hurray! Eindelijk poep! Ineens bedenk ik me dat ik zo'n leuke NoNo Card had met de tekst: OEPS! In bad gepoept! Snel haal ik Evan uit de letterlijke shit en snel pak ik de kaarten.. Ik wil Evan met keutel en kaart op de foto zetten, maar dit blijkt mission impossible! Want a. m'n batterij is leeg. En b. ik kan Evan toch niet weer in dat vieze poep water leggen en dan nu met kaart?! Dus besloot Evan eerst af te drogen. Hem even in z'n ledikant te leggen, vervolgens badje uit grote bad tillen.. Want ja oplaadkabel is te kort. En nog even de keutel begon te "wellen". Eerste foto geschoten en toen snel naar Evan. Die heerlijk vrolijk lag te kirren in z'n bedje. Zo nu Evan nog even mooi draperen en ja hoor! Gaat meneer een beetje piesen! Zo de romper la in... Echt shoot me.. Stiekem moet ik er ook keihard om lachen want waarom moest dit nou zo nodig op de foto.. But hey that's me! Hier natuurlijk nog het resultaat van vanochtend! 


Het water is inmiddels koud, Netflix aflevering helemaal gemist. Maar een blog rijker! Tot de volgende keer!


Liefs, Klaske.