Toen 21 jaar ,moeder. Verliefd, verloofd, getrouwd en gescheiden. En nu ?

Hoi allemaal.. een poosje geleden werd ik gevraagd om te gaan bloggen voor dit 'mama of mom to be platform'. Zo'n grote mond ik soms kan hebben.. Hoe vreselijk spannend ik dit vind! Na lang wikken en wegen.. en vooral wie zit er nu op mijn verhaal te wachten. Toch besloten in de pen te kruipen. Of nou ja.. achter m'n computer. Anyways.. mijn naam is Klaske en woon samen Peter met veel plezier in Dokkum (een van de Friese elfsteden), net buiten de binnenstad. 


Een dik jaar geleden gingen we ons huidige huis bekijken en sindsdien smoorverliefd op ons prachtige plek(je). We hebben er met een heel klusteam toch wel een hele fijne plek van weten te maken. 


Zo'n dikke 8 jaar geleden werd ik voor het eerst mem (Fries voor mama) van Luca Ian Ferran. Een geweldig kereltje kwam ter wereld na toch wel een vreselijke 9 maanden en hel van een bevalling! 

Zo blij dat ik kon zijn met dit geluk, liep mijn relatie destijds niet zo fijn. En ben ik na verliefd, verloofd, getrouwd helaas gescheiden. Luca was toen twee en ik slechts 23 lentes jong. Het was het begin van een lastige en moeilijke periode. Gelukkig hadden mijn ex en ik maar één ding voor ogen en dat was dat Luca zo weinig mogelijk last zou hebben van de scheiding. En kan met trots zeggen dat Luca z'n vader en ik nog altijd goed samen door één deur kunnen. Altijd hebben we het belang van Luca voorop gezet, we hebben gekozen voor co - ouderschap. Een kind kiest niet voor een scheiding en heeft z'n vader en moeder beide even hard nodig dat was en is ons motto. Al zouden we beide het liefst Luca altijd bij ons willen hebben.. Het gevoel dat hij even niet bij je 'woont' doet me elke keer verdriet. Helemaal nu ik in februari weer nieuw - bakken moeder ben geworden van Evan. Dat brengt me bij een nieuw hoofdstuk. Waarover ik volgende keer ga bloggen. 

Willen jullie alvast een sneakpeak van 'my life in pictures' neem dan een kijkje op m'n instagram account: klaske1986. Ik post dagelijks foto's over al m'n 'verslavingen'! Ik hou nl ontzettend van: interieur/styling, (kinder)mode, beauty als zijnde make up, haar/extensions, gellac.. Tot de volgende keer. En heb je vragen of wil je wat weten.. reageer gerust!

Hier nog een foto van mijn 2 spetters!Liefs, Klaske.

Laat een reactie achter voor Klaske

Lies vd Gragt
14-07-16 09:38:46
Mooi geschreven! Klein talent!?
Zwanger & Kidz
03-07-16 21:14:42
Super leuke blog Klaske! We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen!